Tudomány az eredmények mögött

Kutatásaink mindig szigorúan ellenőrzött körülmények között vannak szabályozva. Biztos lehet benne, hogy az elvárt eredmények szerint állítottuk össze termékeinket.

Érdekünk, hogy kutatásaink az Ön egészségét szolgálják.

Garancia

Legmagasabb színvonalon igazolt hatékonyság.

A Merz Spezial termékeket tudományos szakértői csoportunk dolgozta ki, minden egyes termékünk alapos ellenőrzésen és tudományos vizsgálaton esett át.

Valamennyi Merz Spezial termékünk kivételes minőségét szigorú minőség-ellenőrzésünk szavatolja, különös figyelmet fordítva a jótékony összevetők megfelelő összeállítására.

A Merz Spezial termékek összetevőit úgy válogatták, hogy a megfelelő tápanyagok optimális arányban támogassák a természetes biológiai folyamatokat.

 

Tudományosan igazolt hatékonyság

A Merz Spezial termékek az emberi szervezettel együttműködve érik el a kívánt hatékonyságot.

Itt olvashat bővebben, és ismerheti meg a termékeink mögött álló tudományos alapelveket:

Ha többet szeretne megtudni a Merz Spezial termékek különleges összetevőinek hatékonyságáról, kattintson a kiválasztott termékre:

 

Merz Spezial Garancia

A Merz Spezial a „Belülről fakadó szépség” kategóriájának első számú termékcsaládja Németországban. Termékeinket a németországi Frankfurtban található Merz Bőrgyógyászati Kutatóközpont fejleszti és teszteli. Kivételes minőségüket szigorú minőség-ellenőrzésünk szavatolja.

 

** Nielsen: vény nélkül kapható készítmények; egészségügyi intézmények szegmens

Bőr | Haj | Köröm kombinációk; MAT adatok, 2017. május

Kérdése van?

Keresse fel GYIK