A 2022-es Marie Claire Hungary Beauty Awards díjazottjai között mi is ott vagyunk!

A Második alkalommal adták át a Marie Claire Hungary Beauty Awards díjakat az itthon kapható legjobb szépségtermékek számára! Köztük a Merz Spezial Hialuron Habkrém számára is!

 

marieclaire.hu-n májusban zajló egy hónapos közönségszavazás mellett a benevezett, közel 250 terméket egy öt fős szakmai zsűri értékelte, tesztelte. A zsűri tagjai között szerepelt a Marie Claire részéről Tiefenthaler Eszter (a MarieClaire felelős szerkesztője) és Dóczy Júlia (a Marie Claire szépségszerkesztője), továbbá három külsős szakértő is csatlakozott a termékek értékeléséhez: Ternyák Kata (az Imagine szalon tulajdonosa és szakmai vezetője), Pataki Ági (sminkmester), Gyöngyösi Nóri (PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos).

Nevezett kategóriáink:

  • BŐRÁPOLÁS KATEGÓRIA / A LEGJOBB HIDRATÁLÓ GYÓGYSZERTÁRI NAPPALI ARCKRÉM : Merz Spezial Hialuron Habkrém 50ml
  • BŐRÁPOLÁS KATEGÓRIA / A LEGJOBB GYÓGYSZERTÁRI ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCKRÉM : Merz Spezial Kollagén Habkrém 50ml

A legjobb hidratáló gyógyszertári nappali arckrém kategória zsűri díj nyertese: Merz Spezial Hialuron Habkrém 50ml

 

A Merz Spezial Hialuron Habkrém innovatív habállagának köszönhetően szinte pillanatok alatt felszívódik az arcbőrbe. Többek között ennek is köszönhette népszerűségét a közönségszavazáson! Napi kétszeri alkalmazásával látható eredményt érhetünk a bőr nedvességtartalmának növekedésében. Hidratálja és ápolja az arcbőrt, a bőr észrevehetően frissebbé és élénkebbé válik.

Ezúton is nagyon köszönjük azoknak, akik termékeinkre szavaztak, és hálásak vagyunk a szakmai zsűrinek is, akik a szoros versenyben a Hialuron Habkrémet tartották kategóriájában a legjobbnak!

Ha kíváncsi vagy, kik vettek még részt, és melyek lettek az idei év nyertes termékeiKATTINTS IDE!

Nyertünk a JOY Prix de Beauté 2021 szépség nagydíjon!

A Merz Spezial Hialuron Habkrém 3. helyezést ért el a “Gyógyszertárban forgalmazott szépségtermékek” kategóriában!

 

Minden évben, immáron 20 éve, hogy a JOY Magazin megrendezi a Prix de Beauté szépség nagydíját, melyen hazai és világmárkák mérettetik meg magukat. A versenyen a szakmai zsűri véleménye mellett a közönség szavazataival együtt kerül kiválasztásra az Év legjobb beauty terméke külön-külön kategóriákban. A mi márkának, a Merz Spezial számára is óriási elismerés, hogy indulhatott a szépség nagydíjon!

Kategóriák, melyekben neveztük termékeinket:

Anti-aging termékek – széles körben terjesztett – Merz Spezial Kollagén Habkrém 50ml

Bőröregedésgátló kategóriában a Merz Spezial Kollagén Habkrém indult 14 másik versenytárssal szemben. Talán az egyik legnépszerűbb kategória volt a versenyen, büszkék vagyunk, hogy a Merz Spezial Kollagén Habkrém is megmérethette magát rajta.

A Kollagén Habkrém olyan tápláló összetevőket tartalmaz, mint a C-vitamin és a kollagén, melyek segítenek csökkenteni a megjelenő ráncokat és rugalmassá teszik a bőrt. Emellett a benne található természetes eredetű kollagén aktivátor serkenti a testben a kollagén termelődést, elősegítve az arcbőr feszességét.

Gyógyszertárakban forgalmazott szépségtermékek – 3. helyezés Merz Spezial Hialuron Habkrém 50ml

Díjazott termékünk sikerét egyrészt egyedi kombinált összetevőinek köszönheti – mint a hialuronsav, aloe vera juice kivonat, tengeri eredetű glükózamin és moszat kivonat – másrészt könnyen beszívódó lágy habállaga, mely elnyerhette a szakmai zsűri és a közönség szavazatait.

A Merz Spezial Hialuron Habkrém azonnali hidratáló hatású és megfiatalítja a bőrt. Továbbá a természetes glükózamin stimulálja a szervezet hialuronsav termelését. Azonnal élettel tölti fel és puhává varázsolja a bőrt, selymes és könnyed érzést hagyva maga után. Az innovatív habkrém azonnal beszívódik a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttatva az értékes hatóanyagokat.

Büszkék vagyunk, hogy a Merz Spezial szépségápolási termékcsalád e két tagja megkapta az elismerést és indulhatott a szépség nagydíjon, hiszen hitvallásunk, hogy termékeink folyamatos kutatásával és fejlesztésével megőrizzük az egészséges és szép bőrt.

További információk Termékeinkről