Kérdése van?

Az alábbiakban találja a Merz Spezial termékcsalád leggyakrabban feltett kérdéseit. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további kérdése lenne.

Fogyasztási javaslat és Hatóanyagok:


A Merz Spezial termékek 3 hetes használatát követően, még mennyi ideig kell tovább használnom a termékeket? Vagy abba kell hagynom a használatukat és megfigyelni a hatásukat?

A Merz Spezial termékek rendszeresen használhatók a szervezet támogatására, és a bőr, a haj és a körmök szépségének megőrzésére. A tápanyagok folyamatos biztosításával a hatóanyagok támogatják a biológiailag egészséges szervezet fenntartását. Javasoljuk, hogy a Merz Spezial termékeket hosszabb ideig és folyamatosan alkalmazza.

Ha elfelejtem bevenni a délelőtti, reggeli adagot, akkor dupla mennyiséget kell bevennem a délutáni, esti időszakban?

Nem. Csak hagyja ki és folytassa a szokásos adagolást.

Gyermekek számára is adható a Merz Spezial Drazsé?

18 éves kor alatti gyermekek számára nem javasolt a fogyasztása.

Férfiak is használhatják a Merz Spezial Drazsét?

Igen, férfiak is fogyaszthatják a Merz Spezial Drazsét

Mi a maximum javasolt alkalmazási időszaka a Merz Spezial termékeknek?

Az összes Merz Spezial termék jól tolerálható, ezért ideális a hosszú távú használatra.

A javasolt napi fogyasztás helyett, lehetséges lenne, például, reggel bevenni az egész napos mennyiséget?

Jobb, ha a Merz Spezial termékek javasolt napi mennyiségét megosztva szedik be a nap folyamán. Ily módon biztosítva a szervezet számára az állandó mikrotápanyag ellátottságát.

Tolerancia:


Van-e bármilyen mellékhatása a Merz Spezial termékek hosszabb használatát követően?

Mivel a Merz Spezial Drazsé étrend-kiegészítő ideális a hosszú távú használatra. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A Merz Spezial Hialuron és Kollagén Habkrémek termékfejlesztése során tesztelték azok bőrfelszínre kifejtett hatását, tűrőképességüket.

Van-e a Merz Spezial termékeknek bármilyen mellékhatása?

Általában nem, ha nincs túlérzékenység az egyik Merz Spezial termék összetevőjével szemben.

Fogyasztási javaslat és Hatóanyagok:


Mi a fogyasztási javaslata a terméknek?

Felnőtteknek naponta kétszer 1 db drazsé, egészben lenyelve megfelelő mennyiségű folyadékkal.

Mennyi ideig használjam a terméket?

Szervezetünk belülről való egészséges kialakítása egy hosszabb folyamat. A bőr teljes regenerációja körülbelül 1 hónapig tartó folyamat. A haj esetében a megújulási folyamat hossza függ a haj teljes hosszától is. Hajunk havonta körülbelül csak 1 cm-rel növekszik. Legalább 8-12 hetet kell adni a szervezetnek a regenerálódásra. A hosszabb ideig tartó rendszeres használat segít az egészséges bőr-, haj- és körömszerkezetek kialakításában.

Ha kétszeres mennyiséget veszek be, akkor nagyobb hatást érek el vele?

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A javasolt napi kétszeri adag a szervezet igényei szerint lett kialakítva. A dupla adagolás nem indokolt.

Mennyi laktózt tartalmaz a Merz Spezial Drazsé?

1 drazsé körülbelül 120 mg (0,12 g) laktózt tartalmaz. A napi kétszeri mennyiség fogyasztása körülbelül 240 mg laktóznak felel meg.

Hány kalóriát tartalmaznak a drazsék?

Két Merz Spezial drazsé 2 kalóriának felel meg egy nap.

Hatékonyság:


Mi a különbség a Merz Spezial Draszé és a multivitaminok között?

A Merz Spezial Drazsé kifejezetten olyan vitaminok és mikrotápanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, melyek hozzájárulnak az egészséges haj, bőr és köröm megőrzéséhez.

Adagolható-e kisebb mennyiségben a Merz Spezial Drazsé?

A napi fogyasztási javaslat két drazsé. Ez a napi dózis biztosítja a szükséges tápanyagok kombinációját a szervezet számára.

Fogyasztási javaslat és Hatóanyagok:


Hogyan kell alkalmazni a terméket?

  1. Használat előtt alaposan rázza fel.
  2. Tartsa függőlegesen, majd finoman nyomja le a szórófejet. A habkrém rendkívül könnyen eloszlatható, így egészen kis mennyiség elegendő.
  3. Vigye fe a habkrémet az arcra, majd könnyed mozdulatokkal oszlassa el. A habkrém teljesen felszívódik, így nincs szükség leöblítésre.

A Merz Spezial Hialuron Habkrém mindennapos használatra van.

Mennyi ideig használjam a terméket?

A Merz Spezial Hialuron Habkrém már az első használat után azonnal kifejti hatásást. A hármas nedvesség (hialuronsav, aloe vera juice, tengeri eredetű glükózamin) hatásának köszönhetően, a bőr azonnal hidratáltá válik és a ráncok láthatóan csökkennek. Tudományosan igazolt vizsgálat szerint, már két heti használatot követően egyértelmű és jelentős hatást eredményez a bőr számára.

Hatékonyság:


Adagolható-e kisebb mennyiségben a Merz Spezial Hialuron Habkrém?

Tudományos vizsgálatban kimutatták, hogy a Merz Spezial Hialuron Habkrém két hetes használatát követően a bőr érezhetően hidratáltá válik, és megakadályozza a bőr további nedvességtartalmának a csökkenését. Folyamatos használat javasolt a tartós eredmények elérése érdekében.

Fogyasztási javaslat és Hatóanyagok:


Hogyan kell alkalmazni a terméket?

  1. Használat előtt alaposan rázza fel.
  2. Tartsa függőlegesen, majd finoman nyomja le a szórófejet. A habkrém rendkívül könnyen eloszlatható, így egészen kis mennyiség elegendő.
  3. Vigye fe a habkrémet az arcra, majd könnyed mozdulatokkal oszlassa el. A habkrém teljesen felszívódik, így nincs szükség leöblítésre.

A Merz Spezial Kollagén Habkrém mindennapos használatra van.

Mennyi ideig használjam a terméket?

A Merz Spezial Kollagén Habkrém már az első használat után azonnal kifejti hatásást. A bőr szerkezetet javító hármas hatásának (kollagén, C-vitamin, természetes eredetű kollagén aktivátor) köszönhetően a bőr azonnal hidratáltá válik, rugalmassága javul, így biztosítva a friss és egészséges megjelenést. Tudományosan igazolt vizsgálat szerint, már két heti használatot követően egyértelmű és jelentős hatást eredményez a bőr számára.

Hatékonyság:


Adagolható-e kisebb mennyiségben a Merz Spezial Kollagén Habkrém?

Tudományos vizsgálatban kimutatták, hogy a Merz Spezial Kollagén Habkrém két hetes használatát követően a bőr érezhetően puhábbá válik, csökkenti a megjelenő ráncokat, és fiatalos hatást biztosít. Folyamatos használat javasolt a tartós eredmények elérése érdekében.